top of page

Win een VIP-reis voor twee personen naar 1000 Miglia met Vredestein

Er is een nieuwe wedstrijd gelanceerd om het partnerschap tussen het premium-bandenmerk Vredestein en de iconische rally met klassieke auto's, de 1000 Miglia te vieren. Vredestein, eigendom van Apollo Tyres, biedt twee VIP-pakketten voor het evenement met onder meer een retourvlucht naar Milaan en een verblijf van drie nachten in een viersterrenhotel.

Op 12 juni hebben de winnaars exclusieve toegang tot het rennerskwartier tijdens de officiële technische controle voorafgaand aan de race. Daar kunnen ze alle 405 onbetaalbare klassieke auto's die deelnemen aan de rally van dichtbij bewonderen. Op de derde dag krijgen de winnaars toegang tot het 1000 Miglia Village en exclusieve toegang op het circuit om de spannende start van de rally te zien.


Om kans te maken op het VIP-arrangement, moeten de gegevens vóór 30 april 2023 worden ingediend bij Ready? Set… Win!


De 1000 Miglia van dit jaar, die wordt gezien als 'de mooiste race ter wereld', duurt vijf dagen en beslaat meer dan 1000 kilometer. De rally zal de nominatie van Brescia, het beginpunt van de race, en van Bergamo als Italiaanse cultuurhoofdsteden voor 2023 steunen en vieren. De rally gaat vervolgens richting Rome om te eindigen in Brescia.

Het merk Vredestein is sinds 2017 betrokken bij 1000 Miglia, toen het de eerste officiële bandenpartner van het evenement werd. Dit jaar bestaat het officiële Vredestein-team uit vier auto's: een Porsche 356 1500 Speedster uit 1955, een Salmson 2300 Sport uit 1955, een Fiat 1100/103 TV Coupé Pininfarina uit 1954 en een Fiat 1100/103 TV Berlina Mille Miglia Original uit 1954.


Een door Vredestein gesteund team zal ook deelnemen aan de 1000 Miglia Green, die dezelfde route volgt als de klassieke 1000 Miglia, maar nu met elektrische auto's. In zijn vijfde jaar is het evenement de eerste officiële race voor auto's met een alternatieve brandstof/aandrijving. Het benadrukt de pioniersgeest van de 1000 Miglia met een emissievrije klasse.


De Premium-bandenserie van Vredestein, ondersteund door meer dan 110 jaar ervaring op de bandenmarkt, omvat een breed assortiment producten die speciaal zijn ontwikkeld voor klassieke en vintage auto's. De Sprint Classic, Sprint+, Snow Classic, Grip Classic en Transport Classic combineren allemaal een traditionele styling met zeer moderne prestatiekenmerken om de veiligheid, het comfort en de tevredenheid van de bestuurder te optimaliseren.


Ga voor meer informatie over Vredestein-producten naar: https://www.vredestein.nl/car-suv-tyres/

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page