top of page

Wondercar en Wonderservice zetten sterke groei verder


Ook dit jaar zetten de naverkoop-oplossingen voor alle merken Wondercar en Wonderservice  hun sterke groei verder. De opening van een 40ste Wondercar-punt in Herstal en een 5de Wonderservice-garage in Waver bevestigen deze tendens. “Ons netwerk voor carrosserieherstellingen en onderhoudsinterventies voor alle merken breidt snel uit”, verduidelijkt Frank Deroy, Managing Director van Wondergroup. Wondercar is in het leven geroepen om carrosserieherstellingen aan te bieden voor alle merken. “Met Wondercar streven we ernaar om onze positie te blijven versterken en verder uit te bouwen. Daarvoor werken we momenteel aan een ambitieus groeiplan met 2030 als horizon. Concreet zal dit plan ons nog dichter bij de eindklant brengen zodat we nog lokaler kunnen helpen dan nu al het geval is.”


Wonderservice ambieert top 5

Dezelfde sterke groeiambities gelden ook voor Wonderservice dat zich richt op kwalitief mechanisch onderhoud en herstelling van voertuigen voor alle merken. “Met Wonderservice willen we uitgroeien tot een top 5-speler op de markt van de aanbieders van multimerken mechanisch onderhoud en herstellingen, uiteraard met nationale dekking. Ook hier trekken we onze filosofie om mensen mobiel te houden dankzij een transparante, efficiënte en betrouwbare dienstverlening door in al onze vestigingen”, bevestigt Frank Deroy nog.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page