top of page

Axalta lanceert Axalta Irus Mix

Axalta (NYSE: AXTA) heeft de Axalta Irus Mix gelanceerd, de snelste volledig geautomatiseerde en handsfree mengmachine voor de autoschadeherstelmarkt. Axalta Irus Mix levert zeer nauwkeurige kleuren en gebruikt de innovatieve verpakkingen van Axalta. Dit resulteert in het maximaliseren van de winstgevendheid en minimaliseert de impact op het milieu. Schadeherstelklanten kunnen zo hun zakelijke doelstellingen behalen en zelfs voorbijstreven.Troy Weaver, Senior Vice President, Global Refinish, zegt, “Bij Axalta, streven wij er altijd naar om aan het voorfront te staan van innovatie. Wij zoeken voortdurend naar manieren om onze klanten te helpen beter zaken te doen, en hen in staat te stellen zo efficiënt mogelijk te werken en de winstgevendheid te maximaliseren. Toen wij ons digitale end-to-end kleurbeheerproces lanceerden, dat wij nu Axalta Irus noemen, wisten wij wat de toekomst in petto had voor de branche. Namelijk volledig geautomatiseerde kleurmenging. Vandaag leveren wij die technologie en nu kunnen klanten kleur automatiseren als nooit tevoren. Axalta Irus Mix is de laatste stap in het eenvoudige digitaal kleurbeheer process van Axalta Irus: scannen - vinden - mixen.”

Axalta Irus Mix is het resultaat van Axalta’s streven om de middelen die er voor zorgen dat de klant efficieënt, kostenbesparend en milieubewust kan werken constant te innoveren. In exclusieve samenwerking met een toonaangevende, wereldwijde fabrikant van apparatuur, heeft Axalta het traject van concept en ontwikkeling naar ontwerp en constructie vanaf het begin geleid.

Er zijn vier specifieke kenmerken waarop de Axalta Irus Mix gebaseerd is:

  • Tijdsvoordelen

  • Arbeidsoptimalisatie

  • Verbruiksvoordelen

  • Milieubewustzijn

Tijdsvoordelen

Axalta Irus Mix, met de gepantenteerde technologie, is de snelste volledig geautomatiseerde mengmachine op de markt. Gebasseerd op uitgebreide testen van Axalta, kunnen schadeherstelklanten meer dan 60% op arbeidstijd besparen, in vergelijking tot het handmatig mengen.

Arbeidsoptimalisatie

Axalta Irus Mix is gemakkelijk te gebruiken en hoeft niet te worden bediend door een ervaren techneut. Dit zorgt ervoor dat carossiers andere werkzaamheden kunnen verrichten tijdens het mengen van de verf.

Verbruiksvoordelen

Axalta Irus Mix is ontworpen voor het gebruik van Axalta’s bewezen fles-systeem. Het is hierbij niet nodig om flessen te hervullen of het product over te gieten in speciale flessen. Ook zijn de flessen voorzien van precieze doseringsdoppen die de juiste kleur leveren zonder enige verspilling.

Milieubewustzijn Axalta’s fles-systeem is gemaakt van 50% gerecycled plastic, wat Axalta's toewijding aan duurzaamheid benadrukt. De premium basislak merken – Cromax Pro, Spies Hecker Permahyd Hi-TEC and Standox Standoblue – zijn exclusief te verkrijgen in deze flessen met Axalta Irus Mix

Axalta Irus Mix wordt vanaf juni 2023 in heel Europa uitgerold en vervolgens wereldwijd. Ga voor meer informatie naar www.refinish.axalta.eu of neem contact op met de plaatselijke vertegenwoordiger van Axalta Refinish.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comentarios


bottom of page