top of page

Benjamin Meek wordt Directeur E-Mobility bij NRF

NRF biedt het grootste en snelst groeiende aftermarket assortiment aan koeling- en airco onderdelen voor hybride (HEV of PHEV) en elektrische voertuigen (EV). NRF ziet E-Mobility als een essentieel onderwerp in hun strategie en heeft daarom besloten een aparte afdeling op te zetten, onder leiding van Benjamin Meek.

Benjamin Meek kwam in juli 2022 bij NRF om de ontwikkeling van de snelgroeiende sensor productlijnen van NRF te ondersteunen. Vanwege het snelgroeiende EV-portfolio heeft NRF Benjamin gevraagd te starten als Director E-Mobility. Benjamin is woonachtig in België. Hij heeft een lange staat van dienst in de automobielindustrie, zowel OEM als aftermarket, en in verschillende functies van engineering tot marketing.


Benjamin Meek: “Het is een eer om gevraagd te worden de E-Mobility ontwikkeling te leiden en ervoor te zorgen dat NRF de voorkeursleverancier kan worden van aftermarket onderdelen voor (H)EV voertuigen. Ik ben ervan overtuigd dat dit grote kansen zal brengen voor NRF en onze partners en kijk uit naar de samenwerking met het team om onze doelen te realiseren."

Comments


bottom of page