top of page

Bosch-remmen: Born Safe

Al meer dan 95 jaar expert op het gebied van remveiligheid

Sinds auto's over remmen beschikken, is er een behoefte om ze veiliger en efficiënter te maken.


Bosch wordt al meer dan 95 jaar gedreven door innovatie rondom remmen en heeft zich vanaf het begin ingezet voor technische vooruitgang om bestuurders meer veiligheid en comfort te bieden bij het remmen. Bosch heeft meerdere remtechnologieën ontwikkeld die een industriestandaard zijn geworden, zoals ABS en ESP® die de wegen veiliger maken. Met wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten blijft Bosch bijdragen tot de technische vooruitgang in remtechnologie.


Want voor ons komt veiligheid altijd op de eerste plaats.


Een paar redenen om Bosch te kiezen voor veilig remmen!


1- Altijd baanbrekend in het ontwikkelen van belangrijke levensreddende remtechnologieën en het stellen van nieuwe industriestandaarden met ABS en ESP®. Veiligheid zit in ons DNA.


2- Expertise en vakkennis van de originele uitrusting (OE) wordt toegepast op de aftermarket, met als resultaat producten van OE-kwaliteit voor maximale veiligheid!


3- Totale kwaliteitscontrole op vlak van veiligheid:

R&D en Productie: Bosch voert zelf onderzoek en ontwikkeling uit en zorgt voor de consistentie en kwaliteit van zijn producten.

Testen: Bosch test zijn onderdelen in extreme omstandigheden in zijn laboratoria en in openluchttestgebieden om nog verder te gaan dan de omstandigheden in het dagelijkse leven.

Kwaliteitscontrole: Bosch blijft elk product tijdens zijn levensduur volgen en verbeteren.


4- Expertise in het gehele remsysteem met één compleet portfolio-aanbod:

27 subfamilies in remmen

Ongeveer 11000 artikelnummers

U kunt vertrouwen op de remonderdelen van Bosch


5- Bosch is opnieuw verkozen tot het beste remmerk voor veel automobilisten: als zij vertrouwen hebben, kunt u dat ook! Word partner en ervaar waarom wij door automobilisten tot het beste merk zijn verkozen!


6- Veiligheid voor de toekomst:

§ ENV6 remvloeistof voldoet aan de eisen van huidige en toekomstige remsystemen.

§ Onderdelen van OE-kwaliteit met een hoge marktdekking van het gehele wagenpark, inclusief.

§ een dekking tot 90% van het Europese EV- & HEV-wagenpark voor remblokken.

§ Onderzoek en ontwikkeling rond de toekomstige Euro7-regelgeving zonder enig compromis op het gebied van veiligheid.


7- Wilt u net als een Bosch ook veilig op de weg komen? Vraag naar onze procedures voor remonderhoud en bekijk onze opleidingsaanbiedingen.


8- Wij zijn uw alles-in-één leverancier voor veiligheid: onderdelen, diagnose en werkplaatsservices. Bosch is een sterke partner die werkplaatsen ondersteunt om hun

rendement te verbeteren en tegelijkertijd hun klanten tevreden te houden. Bosch biedt een groot assortiment diensten aan, waaronder hoogwaardige producten, een betrouwbaar serviceaanbod

en efficiënte diagnosetechnologie voor werkplaatsen.

8


Scan hier voor meer informatie!
Comments


bottom of page