top of page

Glansrijke uitbreiding in Cromax Pro watergedragen basislak portfolio

Cromax® breidt het watergedragen basislak- portfolio uit met WB1738 Cromax® Pro Ultra Fine Bright Aluminium en WB2060 Cromax® Pro Effect Adjuster voor reparaties van unieke afwerkingen.


Koen Silverans, Product & Technical Manager bij Axalta Refinish België, zegt: “Autofabrikanten lanceren steeds vaker speciale kleuren die ultra fijne en zeer heldere aluminiumpigmenten bevatten. Deze kleuren accentueren de vorm en schaduw van het voertuig. Voor de reparatie van deze unieke afwerkingen zijn speciale applicatie-procedures vereist om een egale laag te kunnen aanbrengen, vooral op grotere oppervlakken. Voor deze reparaties hebben wij nu ons portfolio uitgebreid om carrossiers betrouwbare middelen te geven om deze zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.”


WB1738 Cromax Pro Ultra Fine Bright Aluminium heeft een uitstekende dekkracht met zeer nauwkeurige kleurovereenstemming. De lak is zeer zuinig en kan gebruikt worden bij verschillende klimaatomstandigheden en met verschillende applicatie-technieken. WB1738 Cromax Pro Ultra Fine Bright Aluminium maakt deel uit van een gevestigd en uitgebreid kleur- en bindmiddelsysteem.


WB2060 Cromax® Pro Effect Adjuster zorgt ervoor dat de kleur van het voertuig de vorm en schaduw weer accentueren zoals het origineel. Het is hierbij van belang om de juiste laagdikte en applicatietechniek te gebruiken. Deze speciale applicatieprocedure is aanbevolen bij specifieke kleurformules en worden gemarkeerd met een speciale berichttekst die de te gebruiken hoeveelheid WB2060 Cromax Pro Effect Adjuster aangeeft. De lijst met kleurformules zal voortdurend worden uitgebreid.


WB1738 Cromax Pro Ultra Fine Bright Aluminium en WB2060 Cromax Pro Effect Adjuster zijn onderdeel van het Cromax Pro basispakket. Gebaseerd op geavanceerde technologie en geformuleerd voor optimale kwaliteit en maximale efficiëntie, verbetert Cromax Pro de productiviteit en helpt de winstgevendheid te vergroten.


WB1738 Cromax Pro Ultra Fine Bright Aluminium is verkrijgbaar in een 0,5L blik. WB2060 Cromax Pro Effect Adjuster is verkrijgbaar in een 2,5L fles. Voor meer informatie over deze toevoeging en voor trainingsdocumenten kunt u gaan naar www.cromax.be.


bottom of page