top of page

Integratie van Gestol in Herman Parts

Herman Parts, een vooraanstaande specialist in auto-onderdelen, is verheugd de overname en integratie aan te kondigen van Gestol bv, een bedrijf gespecialiseerd in onderdelen en smeermiddelen voor landbouw- en grondverzetmachines. Deze strategische stap is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en zal resulteren in een versterkte positie binnen de industrie.

Als erkende leverancier van kwalitatief hoogwaardige auto-onderdelen heeft Herman Parts zich altijd gericht op het bieden van uitstekende service aan klanten. Met de overname van Gestol kunnen we ons productassortiment verder uitbreiden en onze klanten een nog breder scala aan oplossingen aanbieden. Dit omvat nu ook een uitgebreide selectie van onderdelen en smeermiddelen, voor grondverzet- en landbouwmachines, van topkwaliteit.


De integratie van Gestol in Herman Parts zal onze mogelijkheden versterken en ons in staat stellen om efficiënter te werken. Door het combineren van onze expertise, middelen en netwerken kunnen we de levering van hoogwaardige producten aan onze klanten optimaliseren. We blijven ons inzetten voor het verderzetten van de uitstekende service waar we om bekend staan en we zijn ervan overtuigd dat deze integratie ons in staat stelt om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen.


Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun service en ondersteuning centraal blijven staan in deze overgang. We zullen ons uiterste best doen om de overgang zo naadloos mogelijk te laten verlopen, zodat onze klanten minimale verstoring ondervinden. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden en onze klanten te ondersteunen bij hun behoeften aan auto- en machineonderdelen.


Jean-Philippe Herman en Gilles Galle slaan de handen in elkaar en zijn verheugd over deze nieuwe fase van groei en ontwikkeling voor Herman Parts. Samen zullen we sterker staan en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We kijken uit naar een succesvolle integratie en een voortdurende samenwerking met al onze gewaardeerde klanten

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page