top of page

Met nieuwe Spies Hecker Permacron Matt System Klarlack is matte afwerking een fluitje van een cent

Spies Hecker introduceert zijn nieuwe Permacron® Matt System Klarlack dat uit twee producten bestaat: Permacron Matt System-Klarlack 8185 en Permacron Seidenglanz System-Klarlack 8170. Deze vernissen zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de Permahyd® Basislack 280/285, Permahyd Hi-TEC Basislack 480 en Permacron Basislack 293/295, evenals over originele lak. Door de matte vernis te mengen met de basislak, creëren autoschadeherstellers sneller en gemakkelijker een hoogwaardige OEM (Original Equipment Manufacturer) matte afwerking, in verschillende glansniveaus.De innovatieve producten zijn geformuleerd met aanzienlijk kleinere matte pigmenttechnologie. Het zorgt voor een minder grijze of melkachtige uitstraling, wat zorgt voor een homogene, uniforme uitstraling zonder onregelmatigheden. Onderliggende kleurnuances van de basislak blijven bewaard en tonen onverminderd hun speciale effecten zonder te verbleken.


Koen Silverans, Product & Technical Manager bij Axalta Refnish België zegt: “De vraag naar matte voertuigen groeit, dus carrossiers hebben lakken nodig die eenvoudig in gebruik en betrouwbaar zijn. Onze nieuwe vernissen, gebaseerd op Axalta-technologie, kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met onze basislakken waardoor het herstel van matte lakken eenvoudig en efficiënt uitvoerbaar is. Door Permacron Matt System Klarlack 8185 of Permacron Seidenglanz System-Klarlack 8170 te gebruiken, bereiken carrossiers moeiteloos de zes matte glansniveaus die door OEM’s worden gebruikt.”


Carrossiers kunnen met de ColorDialog Phoenix-spectrofotometer elke keer de juiste matte kleurformule identificeren en het bijbehorende glansniveau snel en eenvoudig terugvinden met de geavanceerde Phoenix digitale kleurmanagementsoftware.


Het Permacron Matt System Klarlack is zodanig ontwikkeld dat het voordelen biedt aan meerdere gebruikers. Carrossiers die regelmatig met matte lakken werken, maar ook carrosseriebedrijven die een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en breed aanbod van glansniveaus willen aanbieden zonder te veel extra voorraad. Permacron Matt System Klarlack 8185 en Permacron Seidenglanz System Klarlack 8170 kunnen worden gebruikt voor allerlei soorten schadeherstelklussen. Bovendien kunnen carrosseriebedrijven tot 35% kortere droogtijden bereiken dan met de huidige oplossingen van concurrenten, om zo ook energie te besparen.


Silverans voegt toe: “Koppel dat aan eenvoudige applicatie, een uniforme uitstraling en uitstekende betrouwbaarheid, en carrosseriebedrijven hebben de beste lakken bij de hand. Met deze nieuwste innovatie kunnen carrosseriebedrijven de meest actuele trends in OEM-lakken op de voet volgen, en aanvullende voordelen behalen op hun bestaande matte lakken. Kortom, met het Permacron Matt System Klarlack wordt het veel eenvoudiger om de perfecte matte look te bereiken.”


Permacron Matt System Klarlack 8185 and Permacron Seidenglanz System Klarlack 8170 zijn per direct leverbaar.


Ga voor meer informatie naar www.spieshecker.be/matte-glanslak.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page