top of page

NRF opent nieuw 30.000 m2 magazijn in Gdańsk, Polen

NRF is een toonaangevende leverancier van onderdelen voor motorkoeling en airconditioning voor de automotive aftermarket. Het totale aanbod bestaat uit meer dan 11.000 referenties. Omdat NRF blijft groeien, is er behoefte aan uitbreiding van de Europese magazijnen. De laatste ontwikkeling is de huidige opening van het 30.000 m2 grote magazijn in Gdańsk, Polen.


Het nieuwe magazijn is het grootste magazijn met voorraad motorkoeling en airconditioning producten in Europa. Het heeft een totaal volume van 30.000 m2 en is 12 meter hoog. Het heeft 33.000 bulklocaties en 12.000 picklocaties. Ook voor kleine onderdelen, zoals thermostaten en sensoren, zijn er speciale picklocaties. De nieuwe locatie omvat ook een gloednieuw kantoor, testfaciliteiten en een eigen werkplaats.Naast de ontwikkeling in Polen heeft NRF in 2022 haar magazijnen in Nederland, Spanje, Italië en Frankrijk tevens uitgebreid.


Zbigniew Ruba, Commercieel Directeur Aftermarket bij NRF: "Ik ben bijzonder trots op deze ontwikkeling. Met dit nieuwe magazijn hebben we de ruimte die we nodig hebben voor de voorspelde groei in de komende jaren. Door de grote magazijnen hebben we een hoge beschikbaarheid van onze producten. Zo kunnen onze klanten, de distributeurs, op hun beurt een perfecte beschikbaarheid voor hun klanten garanderen.”


Bekijk de film om het hele bouwproces te zien:

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page