top of page

THE COLLECTABLES NU VOOR ZAKELIJKE EN PARTICULIERE KOPERS EN VERKOPERS

Kon in mei worden gemeld dat verkoopplatform voor liefhebbersauto’s The Collectables met Mark Wegh een nieuwe eigenaar heeft gevonden, inmiddels staan de eerste auto’s op de website. Nieuw is dat zowel zakelijke als particuliere verkopers terechtkunnen bij The Collectables. Het aanbod zal altijd gevarieerd, van hoge kwaliteit en boeiend zijn.


Een Abarth 695 en een Alpina B3 3.3 Touring zijn twee van de eerste ‘kavels’ op The Collectables. Zij illustreren precies de nieuwe aanpak van het verkoopplatform: vanaf nu worden mooie liefhebbersauto’s van dito merken met een sluitende onderhoudsgeschiedenis aangeboden. The Collectables wil een zo breed mogelijke groep liefhebbers bereiken.


Zakelijk en particulier Een belangrijke aanpassing in de formule van The Collectables is dat particuliere en zakelijke verkopers hun auto’s via het platform te koop kunnen aanbieden. De spelregels zijn voor iedereen hetzelfde: de auto’s moeten van een gedocumenteerde geschiedenis zijn voorzien en een glimlach op het gezicht van potentiële kopers brengen.


Aanbod uitgebreid Inmiddels zijn de eerste auto’s online. Op korte termijn zal het aanbod worden uitgebreid met onder meer een Ferrari California, een Jaguar F-type 3.0 V6 Coupe en een Jaguar F-Type 3.0 V6 Cabriolet. Ook een hot hatch, een dikke stationwagon van Duitse makelij en een sportieve SUV staan binnenkort op het platform. Elke auto wordt uitgebreid beschreven en gefotografeerd, zodat kopers een goede indruk krijgen. Het aanbod zal wekelijks worden uitgebreid.


Nieuw pand Lars Willemsen, bij menig Porsche-eigenaar bekend als de man die vol passie en met eindeloos geduld kopers wegwijs maakt in hun nieuwe auto, is operationeel verantwoordelijk bij The Collectables. Hij zal vanuit een recent aangekocht pand in Heteren, waar in de toekomst kijkdagen kunnen worden gehouden, het verkoopplatform de nieuwe fase in leiden. Lars: “Wij willen het voorkeursplatform zijn dat liefhebbers bezoeken in hun zoektocht naar een gave auto. Wij bieden kwaliteit, transparantie en een makkelijk aan- en verkoopproces. En, minstens zo belangrijk, een breed scala aan auto’s die boeien.”

Meer informatie over verkoopplatform The Collectables is te vinden op www.thecollectables.nl.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Kommentare


bottom of page