top of page

Glasurit lanceeert  de Alfa CR4/CR6, powered by Refinity


Glasurit introduceert de volautomatische mengmachine Alfa CR4/CR6, powered by Refinity. Met de Alfa CR4/CR6 kunnen autospuiters tot wel 6 kleuren mengen in minder dan een kwartier, wat een baanbrekende prestatie is in termen van snelheid en nauwkeurigheid.


Optimale efficiëntie

De Alfa CR4/CR6, powered by Refinity, verhoogt de doorvoersnelheid drastisch met Lijn 100. De volledig geïntegreerde en verbonden mengmachine zet digitale kleurbepaling om in perfect gemengde kleuren en stelt carrosserieën in staat om te profiteren van een geavanceerde, digitale ervaring. Refinity, Glasurit's cloudgebaseerde digitale platform, biedt carrosseriebedrijven en spuiters een exclusieve, naadloze digitale ervaring voor al hun bedrijfsoplossingen.


Voordelen

Verbeterde procesefficiëntie

Het toestel biedt minder handmatige handelingen, minder fouten en een uitmuntende snelheid. Vergeleken met 6 handmatig gemengde kleuren die elk gemiddeld 6 minuten in beslag kunnen nemen, kunnen carrosseriebedrijven tot 60% tijd besparen. Bovendien, en dat is cruciaal, optimaliseert de machine de dagelijkse werkdruk van spuiters wat leidt tot een hogere tevredenheid op het werk.


Gestroomlijnd verbruik

De volautomatische mengmachine vermindert lakafval, optimaliseert het verbruik en maakt dat minder werk opnieuw gedaan hoeft te worden vanwege verhoogde kleurnauwkeurigheid.


Comments


bottom of page