top of page

Spies Hecker introduceert innovatieve Primer Surfacer

Spies Hecker heeft de Priomat 1K Universal Grundierfüller 4095 spuitbus in grijs variant gelanceerd. De innovatieve Priomat 1K Universal Grundierfüller 4095 spuitbus is ontworpen om de efficiëntie en duurzaamheid van klanten te maximaliseren. Het verkort het reparatieproces aanzienlijk en vermindert het aantal producten dat per reparatie nodig is.


Priomat 1K Universal Grundierfüller 4095 spuitbus biedt uitstekende corrosiebescherming, heeft een hoog vulvermogen en is gemakkelijk te schuren. Het kan direct op ongelakt metaal en de meeste veel voorkomende kunststof ondergronden worden gebruikt. De uitdamp- en droogtijden zijn aanzienlijk korter in vergelijking met bestaande spuitbusprimers, waardoor snelle werkprocessen en uiteindelijk de doorloopsnelheid van het carrosseriebedrijf worden verbeterd.

 

Dankzij de SprayMax-technologie levert de spuitbus een zeer goede spuitbaarheid en vloei, waardoor een eenvoudige en snelle applicatie mogelijk is. Het kan direct worden gelakt met watergedragen basislakken en lakken op basis van oplosmiddelen.

 

Tony Mitchell, Axalta Refinish International Training Manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, zegt: “Er is een groeiende vraag naar oplossingen die niet alleen de efficiëntie verhogen, maar tegelijkertijd ook duurzaam zijn. De nieuwe Priomat 1K Universal Grundierfüller 4095 spuitbus vermindert het aantal processtappen en gebruikte producten, heeft een eenvoudige universele applicatietechniek en snelle droogprestaties. Het is een must-have voor carrosseriebedrijven die op zoek zijn naar uitstekende, betrouwbare resultaten in combinatie met een ongecompliceerd reparatieproces.”

 

Priomat 1K Universal Grundierfüller 4095 spuitbus in grijs variant is nu beschikbaar.

 

Priomat 1K Universal Grundierfüller 4095 spuitbus in wit en zwart variant, volgen.

 

Voor meer informatie over Spies Hecker, gaat u naar www.spieshecker.be.

Comments


bottom of page