top of page

CRC Industries lanceert hoogwaardige en duurzame remreinigers


De prima biologische afbreekbaarheid en de onbrandbaarheid van de nieuwe remreinigers doen geen afbreuk aan de efficiëntie van de reiniging en ontvetting. Het resultaat is beter voor het milieu en de veiligheid van de gebruiker.

 Brākleen H2O en Brākleen VOC Free van CRC Industries Europe zijn de eerste remreinigers van dit type op de markt. Deze innovatieve producten koppelen duurzaamheid aan hoge prestaties en bieden professionele garages een echt alternatief voor de traditionele koolwaterstofhoudende oplosmiddelen. De verpakking van zowel Brākleen H2O als Brākleen VOC Free bevat geen enkel waarschuwingssymbool, wat duidt op hun onschadelijke samenstelling. Naast voordelen voor de gezondheid en veiligheid bieden de nieuwe remreinigers volledige materiaalcompatibiliteit met rubbers, kunststoffen en verf in de wielkasten, evenals ABS en andere soorten sensoren. Beiden zijn ideaal voor het reinigen en ontvetten van alle rem- en koppelingsonderdelen, inclusief remvoeringen, cilinders en andere mechanische componenten. Het prestatieniveau is zo hoog dat een volledige demontage van onderdelen niet altijd meer nodig is, wat tijd en moeite bespaart.


Brākleen H2O, voor sterk ontvetten op moeilijk bereikbare plaatsen.

Als pH-neutrale remmenreiniger op waterbasis zorgt Brākleen H2O voor een veilige en effectieve verwijdering van olie, vet, remstof, remvloeistof, transmissievloeistof, verharde afzettingen en andere verontreinigingen. Met name de krachtige spray zorgt ervoor dat vervuiling van moeilijk bereikbare plaatsen wordt weggespoten.


Brākleen VOC Free helpt de luchtkwaliteit op de werkplek te verbeteren.

Brākleen VOC Free bevat geen schadelijke vluchtige organische stoffen (VOC's) zoals die worden teruggevonden in typische reinigingsmiddelen, en helpt zo de luchtkwaliteit in professionele garages te verbeteren. Dit betekent geen duizeligheid of hoofdpijn voor garagetechnici en geen vorming van ozon. Brākleen VOC Free is een wateremulgeerbare remmenreiniger met meerdere actieve ingrediënten voor het effectief verwijderen van veelvoorkomend vuil van remonderdelen.Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page