top of page

SIDEM VERNIEUWT IATF 16946-CERTIFICAAT ALS OE-FABRIKANT.

De productiefaciliteit van Sidem is gecertificeerd voor de IATF 16949 norm, een kwaliteitsmanagementnorm voor de autoindustrie, naast het ISO9001 kwaliteitscertificaat.

Deze kwaliteitsmanagementnorm is bekrachtigd door de International Automotive Task Force (IATF) om wereldwijd uniforme kwaliteitseisen te garanderen. Deze certificering waarborgt  dat leveranciers zoals Sidem voldoen aan de strenge normen die door grote autofabrikanten worden gesteld. De productiefaciliteit van Sidem gebruikt dezelfde kwaliteitsbeheersystemen voor alle producten. De aftermarket onderdelen  worden op dezelfde manier ontworpen, getest en geproduceerd volgens de IATF- en ISO-kwaliteitsnormen. Indien nodig wordt het OE-onderdeel verbeterd gebaseerd op onze 90 jaar ervaring. Het toepassen van al deze kwaliteitsmanagementmaatregelen resulteert in auto-onderdelen die garant staan voor een lange levensduur, groter comfort, maximale veiligheid en eenvoudige installatie.Maar wat betekent deze IATF-certificering precies ?

Hoogste kwaliteit: Sidem onderdelen worden geproduceerd volgens de strengste industrienormen, dit betekent dat de klant kan  vertrouwen op de duurzaamheid, betrouwbaarheid en de prestaties van elk product.

Vertrouwd prestige: Sidem is er trots op dat ze als OE-fabrikant deel uitmaken van de toeleveringsketen van een aantal van de meest gerespecteerde automerken ter wereld: Porsche en McLaren."

Comentários


bottom of page